Címkék: clip-on tuner, ernie ball, gitár állvány, Olcsó clip-on tuner, Magas Minőségű ernie ball, Kína gitár állvány Szállítók.

Ft13 248
  • Készleten
  • k340


  • Típus: Tuner
  • Modell Száma: PO4113

A Bölcső Dallam használ egy tuner, illetve állvány biztosítja az integrált, hordozható megoldás könnyen, gyorsan beállítások, karbantartási, vagy string változások. A tuner tulajdonít az állványt úgy viselkedik, mint a lámpatest, amely tartalmazza a gitárt a fej. Az állvány szelvények több szögből a beállítás alkalmas más eszköz, többféle méretben, beleértve az elektromos gitárok, akusztikus gitár, basszusgitár, gitár, ukulele, sőt még többet is. A tuner is gyorsan eltávolodott az állványt használni, mint egy klip-a tuner. Az állvány összecsukható egy kompakt, strapabíró tervezés, ami könnyen elfér egy koncert táska vagy eszköz esetében. A rádió funkciók egy túlméretezett 2 inch LCD képernyő, amely egy nagy vibráló kijelző könnyen olvasható, bármilyen szögből. Ezt egészíti ki a tuner kettős tengely 360 fokos elforgatási kar teljes rugalmasságot, hogy helyezze el a kijelző, hogy a szeretet. Ez is jellegét meghatározza Kromatikus, Gitár, Basszusgitár, Ukulele, valamint Hegedű tuning módok a pontos hangmagasság kalibrálás. Választható clip mikrofon érzékelők.

Az Ernie Ball CradleTune

Az Ernie Ball CradleTune használ egy tuner, illetve állvány biztosítja az integrált, hordozható megoldás könnyen, gyorsan beállítások, karbantartási, vagy string változások. A tuner tulajdonít az állványt úgy viselkedik, mint a lámpatest, amely tartalmazza a gitárt a fej. Az állvány szelvények több szögből a beállítás alkalmas más eszköz, többféle méretben, beleértve az elektromos gitárok, akusztikus gitár, basszusgitár, gitár, ukulele, sőt még többet is. A tuner is gyorsan eltávolodott az állványt használni, mint egy klip-a gyakorlatban tuner. Az állvány összecsukható egy kompakt, strapabíró tervezés, ami könnyen elfér egy koncert táska vagy eszköz esetében.

Elektromos Gitár

Üdvözöljük az új korszak gitár hangolás. A FlexTune clip-on guitar tuner lehetővé teszi, hogy a maximális rugalmasság érdekében. Gyorsan változik tuningolás minden helyzetben tartsd a ringató. Basszusgitár

Tartsa a alacsony a végén, hogy elfújja a FlexTune csíptetős hangoló. A tökéletes bass tuner a kedvenc akkordok végig a fogólap. A thump, hogy pofon, morgás, hogy bumm, használja a FlexTune csíptetős hangoló, valamint soha nem veszíti el a ritmust. Több

A FlexTune clip-on-tuner a tökéletes tuner ukulele, ment, hegedű, stb.! Ellenőrizze, hogy az eszközök mindig a hang a legjobb azáltal, hogy a húrok a dallam a FlexTune csíptetős hangoló.


  • Csomag Méret: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.2kg (0.44lb.)

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek