Címkék: A Berendezés Részei & Kiegészítők, Olcsó Eszköz, Alkatrész & Kiegészítők, IIC I2C TB6612 Mosfet Léptető Motor Modul PCA9685 Szervo Vezető Pajzs Modul Az Arduino Robot PWM Uno Leonardo Helyére L293D.

Ft1 534 Ft1 879
  • Készleten
  • k686


  • Márka Név: diymore
  • Kimenet Típusa: Pls csekk leírás
  • Modell Száma: TB6612
  • DIY Kellékek: Elektromos

Hogy a saját motoros buli a motor pajzs, valamint egy kitűnő minőségű motorok!

Az eredeti L293D Motorshield kit az egyik legkedveltebb készletek, megtartottuk a gépjárművezetéshez, akár 4 DC motorok vagy 2 léptető motorok, de hozzá sok fejlesztések:

Ahelyett, hogy egy L293D darlington sofőr, most már a TB6612 MOSFET vezető: 1,2 Egy per csatorna 3A csúcs jelenlegi képesség. Ez is sokkal alacsonyabb feszültség esik át a motor, így több nyomaték ki az akkumulátort, s vannak beépített flyback diódák is.

Ahelyett, hogy egy kilincset, az Az Arduino van PWM csapok, van egy teljesen külön driver PWM chip a fedélzeten. Ez a chip kezeli a motor sebesség ellenőrzés több mint I2C. Csak két csap (SDA & SCL) kötelesek vezetni a több motorok, mivel I2C is csatlakoztatható bármely más I2C eszközök, vagy pajzsot, hogy ugyanaz a csapok. Ezt is teszi, drop-in kompatibilis minden AZ Arduino, mint az Uno, Due, Leonardo pedig Mega R3.

Teljesen rakható kivitel: 5-cím-válasszuk a csapok azt jelenti, hogy akár 32 rakható pajzsok: ez 64 lépcső vagy 128 EGYENÁRAMÚ motorok! Mi a fenét lehetne csinálni azzal a sok lépcső? Fogalmam sincs, de ha valamit küldjön nekünk egy képet, mert az nem lenne szép, dicső projekt.

Tesztelt kompatibilis AZ Arduino UNO Leonardo, ADK/Mega R3 Miatt, tízezer éve a mi császár & Duemilanove. Működik Mega/ADK R2, korábban pedig a 2-vezetékes ugrókat.

A Csomag Tartalmazza:

1 x Motor/Léptető/Servo/Robot Pajzs az Arduino I2C v2 Kit w/ PWM Vezető FELSŐ

Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5 győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5, Oroszország kevesebb, mint $2. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást!

Kedves barátom, azt állítják, magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.Köszönöm, hogy támogatja!


  • Csomag Súlya: 0.036kg (0.08lb.)
  • Csomag Méret: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Készülék Típus: darab

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek